Marleen's picture

Marleen

Marleen Billen is vrijwilligster bij GRIP vzw: ervaringsdeskundige (NAH sinds 2005). Zij studeerde maatschappelijk werk, 20 j. werkervaring in de sociale sector en bij de vlaamse overheid. Anders dan voorheen maar het leven gaat door! ;-)

GPS: Gedoemd Patiënt Syndroom?

Cartoon: VROOEMM... rolstoelrijdende man wordt 'gezien' door FLITSpaal.
Een GPS op je rolstoel. Wààuw, de droom van vele gebruikers van rolstoelen en scooters. Ik zag mijzelf al een ritje maken op m'n driewielig ros, op een verlaten boswegeltje, met de haren in de wind en de zon op m'n snoet. Zàààlig!
Lees verder

HEAVY handi METAL!

'Channel Zero', voor kenners van heavy metal één van de grootste Belgische bands, plant in januari 2010 zeven reünieconcerten in de AB. Het eerste in de rij - GRATIS! - speciaal voor mensen met een beperking. Die primeur was te lezen op de blog Metal Maniac. Nieuwsmanager bij GvA Tom De Smet schrijft dit blog bij elkaar. Hij is zelf een grote fan van heavy metal.
Lees verder

Hart voor handicap (DS)

De Standaard heeft een jaarlijkse december-actie met 'Hart voor handicap'. Dit jaar is het thema vrije tijd. "Mensen met een handicap hebben net zo veel recht op zinvolle vrijetijdsbesteding als iedereen."
Lees verder

Henk uit Voorbij de Grens krijgt 'prima' van Lieve Blancquaert

Lieve Blancquaert is topfotografe en trok drie weken dwars doorheen Nicaragua. Tien mensen met een fysieke beperking ondernamen deze staptocht samen met haar.
Lees verder