GRATIS Channel Zero-concert voor havy metal fans met handicap!

Datum van de activiteit: 
21 januari 2010 om 19:00 - om 20:30
Zender of locatie: 
Brussel
Plaats van de activiteit of zender: 
Ancienne Belgique (AB) Brussel

Er komt een zevende Channel Zero-reünieconcert in de AB. Op donderdag 21 januari speelt de Belgische metallegende een exclusief concert voor mensen met een handicap. Elke bezoeker met een beperkng kan zich laten vergezellen door drie vrienden.
Intro, dat jaarlijks enkele honderden evenementen toegankelijk maakt, past dit concert op een heel bijzondere manier aan voor mensen met een handicap. "Zo wordt dit concert misschien wel het meest toegankelijke ooit", aldus de organisatie. Er is onder meer een speciale zone voor blinden en slechtzienden voorzien, er zullen maatregelen genomen worden om de zichtbaarheid voor rolstoelgebruikers te garanderen, en voor doven zullen er zelfs voelstoelen gebruikt worden, waarbij geluid in trillingen omgezet wordt.
 
Praktisch:
Het concert vindt plaats in de AB op donderdag 21 januari om 19u. De deuren gaan open om 18u (om 17u voor blinden en slechtzienden). Het einde is voorzien om 20u30.
Inschrijven kan via jelle@intro-events.be of op het nummer 02-465.67.00 (tussen 10 en 16u30) en dit vóór 11 januari 2010. Vermeld bij de inschrijving duidelijk je naam en contactgegevens, de aard van je handicap en of je nog bijzondere wensen of vragen hebt. Verloopt de inschrijving niet via een voorziening of instelling, stuur of mail dan een bewijs van je handicap naar Intro (Noorderlaan 4, 1731 in Zellik - jelle @intro-events.be). Geef ook aan of je gebruik wenst te maken van de pendeldienst tussen het Zuid Station en de AB.
 
Nieuwsmanager bij GvA Tom De Smet schrijft dit op de blog 'Metal Maniac'.
 
Een voorproefje op You Tube!

'Channel Zero, de beste metalband die België ooit gekend heeft', staat er op de website van AB . Zeven unieke optredens. Voor het grote publiek pas vanaf 22/01... Tenzij ze beste maatjes zijn met een havy-metal-fan met een handicap!

Reacties

GRATIS!

GRATIS concert CHANNEL ZERO voor personen met een beperking en enkele vrienden op 21/01.

Dit deelt Maarten Luyts (stafmedewerker INTRO) mee via Facebook.