T of het verhaal van een professor en een ex-student

Koen De Bouw
T is een nieuwe fictiereeks op één (VRT-zender) mét audiodescriptie!

Het leven van professor T. (Koen De Bouw) neemt een nieuwe wending wanneer oud-studente Annelies Donckers (Ella Leyers) op een dag bij hem aanklopt. Donckers is al enkele jaren aan de slag als rechercheur bij de Federale Gerechtelijke Politie. Als studente had Annelies grote bewondering voor haar professor. Nu komt ze zijn advies vragen in een verkrachtingszaak.
 
Hun samenwerking is een succes en de politie zal vaker een beroep doen op T. Zelfs al blijft hij met de regelmaat van een metronoom zijn medemens de gordijnen injagen …
 
Dankzij audiodescriptie - een extra commentaarstem - kunnen ook blinden en slechtzienden meekijken naar T. Net als vorige fictiereeksen op zondagavond is de nieuwe aflevering met audiodescriptie gelijktijdig te zien op Eén (met AD via de digitale taalkeuze) en op Eén+ (op het Ketnet-kanaal) met open audiodescriptie voor iedereen. De uitzending met audiodescriptie is ook beschikbaar via Net gemist.
 
Het is goed dat de VRT blijft inzetten op audio-descriptie. En daarvoor het derde, afgeschafte, net gebruikt. Verder is het een vreemd verhaal. Voortdurend kijken we mee in het hoofd van de professor. Dat geeft effecten die we niet gewoon zijn. We hebben nog maar één aflevering gezien, maar er mogen er nog komen!

Datum van publicatie in medium: 
17 september 2015 om
See video

Reacties

===Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag dient om spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.