Cursus Doeltreffend Schrijven (deel 2)

Datum van de activiteit: 
3 december 2009 om 8:45 - om 16:30

Handicum organiseert een cursus doeltreffend schrijven. De cursus vindt plaats in Gent en duurt twee dagen: deel 1 op 19 november en deel 2 op 3 december.

Doeltreffend schrijven.

Zucht! Urenlang aan die tekst geschreven, en nog niet tevreden. Komt de boodschap over? Zit de toon wel juist? Overtuig ik mijn lezer?
E-mail, brief, subsidie-aanvraag, webtekst of rapport: een tekst die overtuigt is to the point, logisch opgebouwd en spreekt de taal van de doelgroep. Maar hoe begin je eraan? Deze training helpt je sneller en doeltreffender (zakelijke) teksten te schrijven.

Dit komt aan bod:

We starten bij het belang van een duidelijke focus. Wat wil je vertellen? Aan wie? En waarom? Een duidelijke focus helpt de lezer én de schrijver. Je leert ook helder structureren. En natuurlijk hebben we het ook over formuleren: hoe grijp je de lezer bij zijn nekvel? Via oefeningen krijg je de tips en trucs snel onder de knie. Maar ook je eigen
teksten gaan onder het mes.

Voor wie?

Voor wie regelmatig zakelijke teksten schrijft en meer effect wil bereiken met minder moeite.

Wanneer?

Donderdagen 19 november en 3 december 2009. Verwelkoming met koffie vanaf 8u45. Cursus start om 9u15 en eindigt om 16u30.

Waar?

Het K-binet, Koning Boudewijnstraat 51
in Gent (100m van Sint-Pietersstation).

Prijs: € 156 voor de reeks.

Cursusbegeleiding: Diedert Debusscher is gedelegeerd bestuurder van Forte, waar hij de operationele leiding heeft over de copywritingtak.

Inschrijven

Inschrijven kan op onze website www.handicum.be/vorming-voor-profs.

Wil je meer informatie?

Bel op 09 344 98 92 of mail naar
koen@handicum.be.

Vorming op maat
Deze vorming bij jou in de voorziening? Wij maken hem op maat voor een groep van maximaal 16 cursisten. Meer info? Bel Koen Deweer op 09/344.98.92 of mail naar koen@handicum.be.