Vorming over ontwikkelingsamenwerking voor slechthorende/slechtziende, dove of blinde personen

Datum van de activiteit: 
15 juli 2010 om 13:30 - om 16:30
Zender of locatie: 
Brussel
Plaats van de activiteit of zender: 
conferentiezaal, Tivolistraat 45, 1020 Brussel

 
Heb je interesse in ontwikkelingssamenwerking? Wil je graag meer weten over hoe mensen, al dan niet met een handicap, leven in het Zuiden? Lijkt het je wel wat om hier meer informatie over te krijgen en je tegelijkertijd in te leven in hun situatie?
Als het antwoord op bovenstaande vragen ‘ja’ is, dan is er goed nieuws. PHOS organiseert in samenwerking met ‘Fevlado’ en ‘Licht en Liefde’ een vorming voor slechthorende/slechtziende, dove of blinde personen. Deze vorming wil informatie geven over het leven in ontwikkelingslanden, maar inleving en interactie staan centraal. Volgende  activiteiten staan daarom zeker op het programma.

  • ·         Informatie over het leven in het Zuiden
  • ·         Vertoning van de film ‘Ban Advocates’.
  • ·         ‘Toto H2O’ en Rafa Rafa. In deze spelen staat het inleven in de situatie van mensen in ontwikkelingslanden centraal. Beide spelen zijn aangepast zodat ook blinde en dove mensen ze kunnen spelen.  

De vorming heeft plaats op donderdag 15 juli 2010, van 13.00 uur tot 16.30 uur, in de Conferentiezaal op volgend adres: Tivolistraat 45, 1020 Brussel. Voor de vorming zijn broodjes voorzien. Ook het vervoer van station Brussel Noord naar de zaal en terug wordt verzekerd. Voor een tolk Vlaamse Gebarentaal is gezorgd. Deelname aan deze vorming is gratis.

Wil je meer informatie over het leven van mensen in ontwikkelingslanden en lijkt het je leuk om hier op interactieve wijze naartoe te werken, schrijf je dan in via een email naar secretariaat@phos.be of telefoontje naar 02 241 24 33.
Hopelijk tot donderdag 15 juli!