Wie zijn de handiwatchers?

  • Hiernaast vind je een lijst met redacteurs en moderatoren. Klik op de naam voor een profiel en lijst met artikels.

In principe kan iedereen vrij berichten of reacties posten en dus mediawatcher zijn. Handiwatch wil vooral een platform zijn voor ervaringsdeskundigen – in de ruime zin. Onze mediawatchers hebben dus bij voorkeur voeling met handicap, bijvoorbeeld omdat ze zelf een functiebeperking hebben, ofwel iemand uit hun naaste omgeving. Interesse voor media is natuurlijk ook een pluspunt.
 
Er zijn drie verschillende soorten mediawatchers.
 
1. Anoniemen
Op deze site kun je anoniem posten. Het is dus niet nodig om te registreren. Berichten van anonieme posters verschijnen niet onmiddellijk op de site. Een moderator moet ze aanvaarden.
 
2. Redacteurs of geregistreerde handiwatchers
Registreren is makkelijk en heeft heel wat voordelen, zoals:

  • Je berichten en reacties verschijnen meteen op de site. Ze hoeven niet eerst aanvaard te worden door een moderator?
  • Je kan sneller berichten en commentaren publiceren. Je hoeft niet telkens opnieuw je e-mail adres op te geven en je akkoord te verklaren met de spelregels.
  • Je kan je eigen berichten achteraf nog aanpassen of verwijderen.
  • Je kan een profiel aanmaken.
  • Door te klikken op je naam, krijgen mensen een lijst van al je berichten. Registreer als mediawatcher Bekijk de lijst van de geregistreerde mediawatchers (of redacteurs).

 
3. Moderatoren
Sommige mediawatchers zijn ook moderator. Zij kunnen berichten of commentaren aanvaarden of (gedeeltelijk) verwijderen. Moderatoren kunnen ook goede voorbeelden in de verf zetten. Dit doen ze door een duim toe te kennen aan sommige artikels, tv-programma’s of andere mediaberichten die besproken worden onder ‘Mediawatch’.
 
Zelf een voorstel doen om een ‘Goed bezig’ duim toe te kennen? Je kandidaat stellen om moderator te worden? Stuur een mailtje naar de moderatoren!
Wil je zelf iets toevoegen of aanpassen? Heb je andere voorstellen over deze site? Contacteer een administrator.