Zonder jou

Eline De Becker portretteert in 4X7, een korte documentaire van 7 minuten. In deze film komt haar broer Daan met een mentale beperking aan het woord. Over het thema liefde.

Ondanks Daans mentale beperking voelt hij vlinders in zijn buik.  Hij is 16 jaar oud en evenveel in meisjes geïnteresseerd als leeftijdsgenoten zonder beperking.  Dat is normaal, maar niet evident.
Op school leert hij zijn eerste liefde Assatou kennen, en hij laat op een kinderlijke manier zien van hoeveel hij van haar houdt.  Maar zijn gevoelens zijn even puur en vol met passie.  Zoals elk ander koppel.
Daan en Assatou experimenteren van wat wel of niet kan in het liefde.  Heel normaal, maar zij hebben minder privacy dan iemand anders om het echt te tonen.  De omgeving heeft het moeilijk met hun gevoelens, maar het zijn typische puberteitsperikelen die erbij horen.  En zij willen erbij horen, zoals iedereen.  Dus dit is een portret van Daan, van hoe hij de liefde beleeft en wat daar allemaal bij komt kijken.  Een openhartig en eerlijk portret.

Datum van publicatie in medium: 
22 november 2016 om

Reacties

===Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag dient om spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.