Te Gek!? - On tour twee

Datum van de activiteit: 
7 januari 2010 om 20:30 - 2 april 2010 om 20:15
Zender of locatie: 
CC in Vlaanderen
Plaats van de activiteit of zender: 
Laatste voorstellingen: 19/03 Geel - 20/03 St-Niklaas - 26/03 Dendermonde - 01/04 Borgerhout - 02/04 - Heusden-Zolder

Te Gek!? is een initiatief van het psychiatrische ziekenhuis Sint-Annendael Diest en ijvert voor een correcte en positieve beeldvorming van mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. Na drie uitmuntende cd's met originele songs geschreven en uitgevoerd door de fine fleur van de Vlaamse pop en rock, een eerste tournee in 2008, schoolvoorstellingen en een literair programma in 2009 komt er nu de tweede editie van Te Gek!? On tour.
 
En dit keer met niemand minder dan de witte soul van Tom Kestens van Lalalover, kleinkunstlegende Kris de Bruyne, singer-songwriter Neeka en de zachte melancholie van Gunther Verspecht van Stash. Begeleid door muzikanten uit De Laatste Showband o.l.v. Paul Poelmans brengen zij een greep uit het Te Gek!?-repertoire aangevuld met een best of uit eigen werk. Traditiegetrouw presenteert Te Gek!?-meter Kristien Hemmerechts de avond.
 
Een gevarieerde, hartverwarmende en inspirerende avond, gebracht door een unieke mix van grote namen in hun beste doen! Geestelijke gezondheid: praat erover. Luister ernaar.
 
met Tom Kestens, Kris de Bruyne, Neeka, Gunther Verspecht & een vijfkoppige band met musici van De Laatste Showband o.l.v. Paul Poelmans * presentatie Kristien Hemmerechts * regie Marc Peeters
 
Voor de volledige agenda met alle speeldata raadpleeg de website van Te Gek!?

Reacties

DS: Dossier 'Te Gek?! - editie 2010'

In De standaard Online (http://www.standaard.be/kanaal/index.aspx?kanaalid=872) vind je een hele reeks interessante artikels over diverse aspecten van jongeren en geestelijke gezondheid. Het lezen waard! Ook sommige reacties zetten aan tot nadenken...

Bij het artikel 'Houd elkaar vast! interview: Peter Adriaenssens' wordt een DEBAT gelanceerd: Zou u een sollicitant aannemen indien u wist dat die een ´psychiatrisch verleden´ had?