Tomorrowland is een feest

Tomorrowland is een festival met elektronische muziek in Boom. Mensen vanuit heel de wereld gaan er naar toe. Op TV was er een documentaire te zien, waar verschillende mensen aan het woord waren, waarom ze dat festival zo goed vinden. Diversiteit troef, want o.a. een doof meisje kwam aan het woord.

Vrijdag 11/3 was er op Canvas een documentaire over het festival Tomorrowland.  Tomorrowland is een jaarlijks festival met elektronische muziek in Boom.  Het decor ziet eruit als de Efteling voor volwassenen en dat trekt mensen vanuit heel de wereld aan.
In deze documentaire laat men allerlei mensen aan het woord.  Op een positieve manier.  Met veel diversiteit.  Van arm en rijk.
 
Zelfs een doof meisje komt daar in beeld.   Ze hoort de muziek niet, maar voelt wel de beats en het ritme aan.  Dat trekt haar zo aan aan het festival.  Het vriendschapsgevoel en de samenhorigheid voelt ze ook gemakkelijk aan, waardoor ze zich niet uitgesloten voelt.  Zij hoort er gewoon bij en met universele gebarentaal kan ze met iedereen communiceren.  Dus diversiteit troef!

Datum van publicatie in medium: 
14 maart 2016 om

Reacties

===Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag dient om spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.